Isaac Blackman danst op het plafond

Isaac BlackmanIssac Blackman heeft momenteel een vette hit met The Ceiling. Dit lied kwam in februari voor het eerst in de XChart van radiostation Fun X. The Ceiling wordt ook vaak gedraaid op Fun X en The Box. Vorig jaar was dit al een zomerhit in het Caribisch gebied en Suriname.

Blackman, ook wel bekend als Benjiee I of Mr. Benjiee komt uit Trinidad & Tobago. Als klein jongetje was hij al geboeid door drums. Vanaf zijn zesde wist hij al de meest originele beats te creëren. De rest van zijn jeugd bracht hij toerend door met de band van zijn vader, The Love Circle. Hij leerde zo steeds meer muziekinstrumenten te bespelen en ontmoette verschillende producers. Opgegroeid in deze muziekrijke omgeving begon hij snel zijn eigen muziek te produceren. Lees verder om de clip van The Ceiling te bekijken.

Bron: Fun X

Vlak voordat zijn vader overleed nam hij zijn eerste solotrack Glorify op, met The Love Circle als backing vocals. Sinsdien heeft hij met meerdere artiesten en bands opgetreden. Het grootste deel van zijn werk nam hij op in zijn eigen Jamoo Recording Studio in Tunapuna in Trinidad.  Al zijn opgedane ervaring heeft Isaac gebruikt om uiteindelijk zijn debuut soloalbum op te nemen. Zijn eerste hit scoorde hij met Always Remember in 2003.

Link
Bekijk Isaac Black op My Space

Lees ook:Isaac Blackman komt naar Nederland!
Lees ook:Jongste zoon Bob Marley doet het goed.
Lees ook:Zwoele en hippe zouk van Kaysha
Lees ook:Ontdekkingstocht: Wine yo’ body on Soca & Calypso!
Lees ook:Rihanna new single ‘Shut up and drive’

Eén reactie op “Isaac Blackman danst op het plafond

  1. Biatchh

    KKer Erg Die Nummer Moet op 1 staan
    isaac blackman Nummer 1 Swa

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.