Film over het leven van Hector Lavoe

Er is een leuke film uitgekomen over het dramatische leven van El Cantante. Jeniifer Lopez en Marc Anthony spelen er in. Héctor Lavoe (1946-1993) is een legendarische salsa zanger die aan de beinjaren van de salsa beweging stond. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van zijn vrouw Puchi, die terugkijkt vanaf 2002. 

Begin jaren'60 kwam Héctor aan in New York vanuit Ponce, Puerto Rico.
Het succes kwam snel. "Hoe meer hij groeide als artiest, hoe meer hij zonk als een persoon. ", zegt Puchi. Het is een verhaal over talent, het salsa maken met Willie Colón, met de Fania All Stars en als solist. Maar het is ook een verhaal van uit elkaar vallen door drugs, alcohol, feesten en depressiviteit. Deze film is een must voor elke salsa liefhebber!

 Bekijk hier de trailer:

 

Wat ik wel jammer vind is dat je de hele tijd de stem van JLo hoort. Ik weet wel dat zij de rol van Puchi speelt, maar als ik haar hoor praten dan herken ik haar stem als die van JLo en is het net alsof JLo het verhaal verteld, ipv 'de echte' Puchi. Dit maakt het verhaal minder echt voor mij. Ze hadden liever een andere vrouw als verteller kunnen nemen of sowieso een onbekende actrice die de rol van Puchi speelt. Een onbekende acteur die meer op Hector lijkt was ook goed geweest, maar ja, tegenwoordig moet alles met bekende acteurs om commercieel succesvol te worden. Ik zie het nu echt zo als Marc Anthony en Jlo die Hector en Puchi spelen, waardoor ik niet echt in het verhaal kan komen.

Lees ook:Marc Anthony blijft gewoon zichzelf
Lees ook:CD releases in de maand juli
Lees ook:Jennifer Lopez en Marc Anthony hebben tweeling
Lees ook:Shakira Live & Off The Record beste latinpop dvd allertijden!
Lees ook:Luister naar het nieuwe album van Aterciopelados!

3 reacties op “Film over het leven van Hector Lavoe

 1. Richard

  Vanessa,
  Bedoel je dat de film eindelijk in Europa is uitgekomen? De film is namelijk al meer dan een jaar geleden in de US uitgekomen. Ik vond het een heel speciale film met een hele goede soundtrack!

  Groetjes,
  Richard

    /   Beantwoorden  / 
 2. cholito

  Hecotr lavoe is de zanger der zangers.
  De film is als frans bauer die in de huid kruipt van Andre hazes en dan ook nog eens zijn nummers zingt!!!!! que verguenza!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Renzo

  vanessa I send an e mail to your job e mail hope you read it soon RENZO

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.