Concertagenda!

 • donderdag 19 juni
  MARC ANTHONY in Antwerpen

 • vrijdag 20 juni Orq. GUAYACAN & LA-33 in de Melkweg, Amsterdam. (Amsterdam Roots)
 • zaterdag 21+zondag
  22 juni Afro-Latino festival in Belgie
  met oa DLG, LA-33 & La
  EXCELENCIA
 • zaterdag 21 juni Grupo Niche
  in Zaandam.
 • 4 juli, Nelly Furtado, Westergasfabriek Amsterdam.
Om alvast in de stemming te komen, hier een clip van DLG (Dark Latin Groove):
 

Lees ook:Nelly Furtado en Calle 13 scoren samen een hit
Lees ook:Tego Calderon 10 november in Amsterdam
Lees ook:Salsa Beach Festival 2007
Lees ook:Opkomst Nederlandse Latin Jazz in VS
Lees ook:Proef de echte Afrikaanse en Caribische sfeer met Bouger Bouger

5 reacties op “Concertagenda!

 1. Waerdse Tempel

  Persbericht

  Het fenomeen Zuco 103 de grondleggers van Brazilectro, hebben de laatste loodjes aan hun nieuwe album “After the Carnaval” gelegd en komen nu met een overdonderde tour op de proppen!! 17 Oktober zullen ze de nieuwste hits in de Waerdse Tempel ten gehore brengen.

  Zuco 103 is momenteel een van van de beste live bands in de Nederlandse scene. Het is een “magische”formule, die resulteerde in de samenwerking tussen drummer Stefan Kruger, toetsenist Stefan Schmid en de Braziliaanse zangeres Lelian Vieira. Op haar eigen energieke manier gaat Lelian helemaal op in haar eigen muziek waardoor melodie, sound en ritme op heerlijke wijze in elkaar versmelten. Na het concert is er een swingende afterparty met DJ Carita La Niña & DL Alvedo (Bon Faya).

  Event: Concert Zuco 103 & swingende afterparty met DJ Carita La Niña & DJ Alvedo

  Datum: 17 oktober ’08

  Zaal open: 20:00uur

  Aanvang: 21:30uur

  Entree: VVK €12,- ex fee , kaarten aan de deur kosten €18,-

  Leeftijd: 16+

    /   Beantwoorden  / 
 2. Latina

  Na een succesvolle eerste editie in 2007 brengt Latin Fanatics 15 november 2008 wederom een avond vol warmte, swing en passie. Een kleurrijk programma van Latin Grooves en Jazzy swing!

  Op deze avond krijgt u de kans om nader kennis te maken met het genre en nieuwe kennis op te doen over de diepgaande schoonheid van Latin en Caribische muziek.

  De voorverkoopkaarten kosten 16 euro en zijn verkrijgbaar via het Haags Uitburo of Theater de Regentes. Het festival begint om 19.00 uur. Meer informatie kunt u vinden op onze website http://www.latinfanatics.com.

    /   Beantwoorden  / 
 3. WMDC

  Casa de la Musica – Charanga 214 + Pedro Luis Pardo Cosme

  Deze live salsaserie laat jonge talentvolle studenten van de World Music Academy van het Rotterdams Conservatorium samenspelen met bekende en minder bekende muzikanten. De internationale groep muzikanten van Charanga 214 speelt in deze serie een centrale rol als huisband. Met een mooie vloer die net opnieuw in de lak is gezet, heeft het WMDC één van de beste dansvloeren in Rotterdam. Dat gekoppeld aan een uitstekend geluidsysteem en altijd de beste DJ’s maakt van Casa de la Musica de perfecte salsa-avond bij uitstek!

  Op veler verzoek is vanavond de gastmuzikant Pedro Luis Pardo Cosme.

  Datum: 26 November 2010
  Tijd: 21:00
  Prijs: €10 / €8 (R’dam Pas / CJP)
  Reserveren: [email protected] of bel 010-2444 516
  Reserveren

    /   Beantwoorden  / 
 4. WMDC

  Correctie: Op 26 november is te gast José Atero Martí tijdens Casa de la Musica in het WMDC.

  Martí is een goed voorbeeld van een ‘onbekende bekende’. Hier in Nederland is hij vooral bezig met zijn studie jazzgitaar aan het Rotterdams Conservatorium in Rotterdam, maar in zijn geboortestad Madrid is hij echter één van de meest gevraagde sessiegitaristen voor alles wat maar te maken heeft met pop, funk en latin (jazz). In Spanje heeft hij inmiddels een stevige reputatie opgebouwd. Niet alleen onder de Spaanse maar vooral ook onder de Latijns-Amerikaanse muzikanten ais hij geliefd. Enkele artiesten/bands waar hij mee heeft getourd (zowel in Europa als in Cuba) zijn Habana Abierta, Raul Páz, Habana Blues Band en Kelvis Ochoa.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.