Rihanna new single ‘Shut up and drive’


Shut up en drive’ is de nieuwste single van Rihanna van haar album ‘Good girl gone bad’

Dit is het derde album van de R&B zangeres die voor de opnames ervan heeft samengewerkt met grote sterren. Zo heeft Timbaland aan de producties van twee nummers meegewerkt, doet Justin Timberlake vocals van het nummer ‘rehab’ en krijgt ze hulp van Ne-Yo die al eerder de hit ‘Unfaithful’ schreef.

Rihanna, die haar muziek omschrijft als “Caribbean beats mixed with R&B” legt uit wat ze met de titel van het album bedoelt:

"Bad (slecht) is niet slonzig. Bad heeft zijn eigen betekenis voor elk persoon en in mijn geval betekent het gewoon dat ik een tikje rebellig ben geworden op het album, uit mijn schelp gekropen ben en risico's heb genomen."

Rihanna heeft, naast het uitbrengen van haar eigen album, ook samen met de Hawaiaanse Nicole Scherzinger (Pussycal Dolls) een nummer opgenomen voor de nieuwe deodorantlijn van Secret. Het nummer heet ‘Winning Woman' (Bekijk de clip onderaan)

‘Shut up en drive’

 

'Winning Woman'

Lees ook:Rihanna komt met een nieuw album !
Lees ook:Latin Leestip: Wax Poetics over Joe Bataan en Azymuth
Lees ook:De schoonheid van La Oreja de Van Gogh
Lees ook:Bebe promoot al ruim twee jaar Pafuera Telerañas
Lees ook:Thalia: trotse popster met zesde zintuig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.