Johnny Pacheco viert zijn 50e jaar in de muziek

FlyerDe legend van de latinmuziek Johnny Pacheco geeft 20 oktober een ‘feestje’ in het Madison Square Garden Theater te New York, omdat hij vijftig jaar in het vak zit. Dit zal een een ‘once in a lifetime’ concert worden waarbij zijn oude band Fania All Stars weer bij elkaar komen.

Het concert bevat drie tijdperken van latinmusic: Charanga, Tumbao en Salsa, waarin Pacheco een belangrijke bijdrage heeft geleverd tijdens zijn muziek carrière.
Pacheco was een pionier op muzikaalgebied. Hij is al ruim vijf decenia één van de meest prominente muzikanten en producers in latinmuziek. Hij heeft met de beste salsa artiesten gewerkt zoals Celia Cruz, Willie Colon,
Hector Lavoe, Ruben Blades, Cheo Feliciano en Pete "El
Conde" Rodriguez.. Veel van zijn liedjes worden nog steeds gecoverd door hedendaagse artiesten.


Wereldklasse

Op deze spectaculaire avond zullen de Fania All Stars vergezeld worden door een groep van wereldklasse, inclusief Eddie Zervigon en
Jose Fajardo Jr., samen met Hector Casanova, Ray Viera en Pacheco’s eigen “Tumbao Añejo.” Ook zullen er gastartiesten aanwezig zijn zoals “The Queen of Merengue” Milly Quezada en The World’s Sonero” Oscar D’Leon. Wil je meer weten over Johnny Pacheco? Ga dan naar zijn website.

Meer informatie
Samen met andere gast artietsen wordt dit een mooie ode aan Pacheco. Een beter jubileum kan hij zich niet wensen! Op dit soort momenten is het wel balen dat ik niet in New York zit. Maar goed, heb jij wel geld om te gaan naar dit mooie ‘tribute concert’? Er zijn nog kaartjes te koop! Via http://www.ticketmaster.com/ en http://www.msg.com/. Ook kan het via telefoon, moet je naar de Amerikaanse nummers bellen: +1-212-307-4757, 212-307-7171, 631-888-9000, 201-507-8900, 845-454-3388.

Lees ook:Legendarische Fania collectie opnieuw uitgebracht
Lees ook:Film over het leven van Hector Lavoe
Lees ook:Africando verovert 10 en 11 november Nederland
Lees ook:Havana Lounge bijna uitverkocht
Lees ook:Nicky Jam : veelbelovende reggaeton artiest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.