FF voorstellen… !

 

Latin.Blog is enorm gestegen in populariteit. Het aantal bezoekers loopt flink op en onze Vanessa kan het allemaal niet meer alleen aan en daarom heeft ze de hulp van mij ingeroepen!!  

Ik zal hier, net als Vanessa, updates en verslagen posten met betrekking tot de latin scene.
Nou, even voorstellen:)

Ik ben Aash, 22 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik studeer International Music Management en werk daarnaast parttime in de 'music bizz'. Vanaf mijn 16e tot 22e heb ik bij de FreeRecordShop gewerkt, en heb ook twee jaar Media gestudeerd aan de UVA.

Ik heb deelgenomen aan een Europees Media Project (Mediashakers) wat zich richt op het ondernemen in de media-industrie en heb ik een eigen bedrijf opgezet SanSheo Entertainment, waar ik werkzaamheden uitvoer betreft management, boekingen en PR. Mijn allereerste client was de legende 'Gaynel Hodge' uit de VS, hij schreef de platinum hit 'Earth Angel' en maakt tegenwoordig jazz en blues muziek. website

Daarnaast krijg ik regelmatig nieuwtjes en updates van een vriendin (Leda) uit New York, die een van de bekendste PR/Management bedrijven in Manhattan runt, namelijk Merlay Productions. (Leda werkt samen met onder andere Wisin Y Yandel, DJ Casper, Ana Alicia, Marc Anthony, Frankie J etc)

Uiteraard heb ik een myspace profiel en hierop staat een van me favorite songs, namelijk Frankie J ft Luny Tunes – Como Acceptar. Naast mijn interesse in (Latin/Urban) muziek, media  en entertainment, hou ik veel  van reizen. Ik ga het liefst naar Suriname en hoop snel een trip naar NYC the maken!

 Nou dit is zo'n beetje wie ik ben en wat ik doe, mocht je nog vragen hebben of als je gewoon een babbeltje wilt maken kun je reageren! 

Groetjes / Saludos !
Aash

hyves
myspace
SanSheo Entertainment

Lees ook:FF Voorstellen…
Lees ook:The 2007 Billboard Latin Music Awards are here !!
Lees ook:Stoere cowboys uit Puerto Rico
Lees ook:And the winners of the 2007 Latin Billboard Awards are…
Lees ook:Reggaefestival Two 7′s Splash 2007

3 reacties op “FF voorstellen… !

  1. Admin Vanes

    Hi Aash,
    Welcome + have fun!

    Greetz, V.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Rosita

    Hi Aashna,
    Wat leuk dat je samen met Vanessa aan deze blog wilt werken, ik heb het steeds een leuke blog gevonden en best wel interessant, Zo te lezen ben je wel een zeer actief persoon, hou het zo!!
    A lot of success.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.