Don Omar, K-Liber en Ghetto Flow steelden de show

Het concert van Don Omar van 4 augustus/5 augustus was een geweldig spektakel om bij te zijn!

Goede shows met dansers van alle acts (dus ook van K-Liber en Ghetto Flow) en Don Omar wist het overwegend jonge publiek goed op te zwepen. Al zijn goede nummers kwamen aan bod, alleen jammer van de slechte organisatie van dit evenement…

Foto's: Aashna Sewpersad

K-Liber
De muziek van K-Liber kende ik al, maar hun live optredens nog niet. Het was in ieder geval een aangename verassing! Deze Antilliaanse jongens zijn entertainers in hart en nieren. Ze weten echt een goede show neer te zetten en hadden de meeste interactie met het publiek. Zelfs als je niet van hun muziek houdt, was het leuk vermaak om hun show te zien. Op een gegeven moment wisten ze allemaal dames uit verschillende landen op het podium te krijgen, die elk hun 'ding' moesten doen. Er was een Braziliaanse, een Colombiaanse, een Chileense, twee Antilliaanse meiden, een Venezolaanse, etc. Veel guys vonden dit natuurlijk geweldig om te zien, want deze dames konden natuurlijk goed schudden en droegen veel verhullende kleding.

Zie deze video van Dolandia:

Maar…toen waren de guys zelf aan de beurt! Ook allemaal guys uit verschillende landen op het podium en ze konden het allemaal ook goed. Een paar gingen met de danseressen dansen. Ondanks dat iemand van K-Liber zei dat de guys zo moesten dansen alsof ze neukten, was het verder nog wel netjes gebleven. Er werd niet gestript ofzo en de moves waren niet shocking, maar konden nog net.

Check de guys op de video van kelner21:

Ghetto Flow 
Ghetto Flow trad na Don Omar op, wat nogal ongebruikelijk is voor een 'voorprogramma'. Het hele programma is ook vet uitgelopen. K- Liber kon pas rond half 1 optreden en Don Omar pas rond 2:00 uur. Toen Don Omar klaar was duurde het heel lang voordat GF op kon treden, uiteindelijk traden ze pas om 5 uur op, toen bijna iedereen al weg was. Dit was erg jammer en getuigde van een zeer slechte organisatie. De stage manager was er ook vandoor met Don Omar, waardoor de manager van GF zelf de microfoons moest regelen. Absoluut geen stijl van de organisatie! Maar ondanks dat wist GF wel een goede show neer te zetten. Kort maar krachtig en tijdens Naka Naka ging het publiek dat nog over was wel uit hun dak. Wat uniek is aan GF is dat ze een lied hebben waarin ze reggaeton met merengue mixen, dat doen ze echt super! Ik ken geen 1 reggeatongroep (zeker niet van Europese bodem) die dat ook doet. Backstage was het bij GF ook erg gezellig, er werd veel gedanst, gezongen en getrommeld. De groep wist zich goed op te warmen voor de show. Jammer dat ze zo lang moesten wachten. Gelukkig treden ze vandaag op in Hoogstraten en hebben ze nu persoonlijk contact met Don Omar! Want 7 augustus had Don Omar ze uitgenodigd om met hem in Amsterdam te chillen:

Don Omar
De show van Don Omar was natuurlijk helemaal geweldig! Niks over te klagen, behalve dat hij geen woord Engels sprak maar alleen Spaans, wat natuurlijk voor veel mensen in Nederland niet of slecht te verstaan is. Maar goed, je komt voor de muziek en die was er! Dit was tevens de eerste keer dat hij met zijn band optrad in Nederland en dit gaf het allemaal een extra dimensie. Naast reggaeton had hij ook  een hip-hop nummer en een salsa nummer, plus een paar mooie ballads. Erg gevarieerd dus en uiteraard een lust voor het vrouwelijk oog! Hier een paar videoopnamens vanuit het publiek.

Een opname van Kelner, met Salio el Sol:

En nog een video (Nadie como tu) van Dolandia:

Pobre Diabla, opname van Alida Strijker:

 

 

 

Lees ook:Springuuuuuh met K-liber!
Lees ook:Geslaagd swingen op Roots Festival
Lees ook:Shakira Live & Off The Record beste latinpop dvd allertijden!
Lees ook:Don Omar is koning der koningen
Lees ook:Deze keer ook cumbia en vallenato in Winkel van Sinkel

4 reacties op “Don Omar, K-Liber en Ghetto Flow steelden de show

 1. Paulina

  Wie weet wanneer don omar weer naar nl komt

    /   Beantwoorden  / 
 2. rosni

  Ik lik deze band en i love song.

    /   Beantwoorden  / 
 3. google

  Try and stick to linking only to companies you can relate to
  and always remember, like with chocolate eggs at Easter, moderation is key.
  At this writing, I haven’t figured out how to sort my documents to my satisfaction; I’ll let you
  know how that goes. You’ll have to first verify that you own the domain.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.