23 maart Carnaval Latino 2007 met Tito Gomez

In The Sand te Amsterdam is het a.s. vrijdag tijd voor Carnaval Latino 2007. Dit evenement met optredens van internationale artiesten, dj’s en dansshows wordt georganiseerd door Fundacion Cultural Colombiana.

Colombia heeft een lange salsa traditie, dus treedt niemand minder op dan salsaster Tito Gomez. Ook zullen reggeatontalent Rody'go en de Belgische vallenato band Miguel Osoro y La Paranda optreden. De dj’s deze avond zijn wisten zichzelf ook internationaal op de kaart te zetten. Zo is DJ Mauro zeer bekend in Italië, o.a. door het draaien op Fiesta, een enorm Latin event in Rome dat elke zomer plaatsvindt. De DJ’s John de Colombia & Edwin hebben al hun sporen verdient bij Latin Village en Club La. Tenslotte zal DJ Alan ook draaien, hem ken je wel van alle Union Salsa feesten, zoals die in Winkel van Sinkel. Voor meer informatie over dit all latin event surf je naar deze site. Lees verder om een clip van Tito Gomez te bekijken.

Een oude bekende

Tito Gomez was 10 jaar geleden in Nederland, dit is zijn tweede optreden hier en tevens de eerste editie van dit evenement. Bekijk hier de clip Dejala (Laat haar) van Tito Gomez:

Lees ook:Vallenato-Salsaparty voor een goed doel
Lees ook:Deze keer ook cumbia en vallenato in Winkel van Sinkel
Lees ook:Salsa Beach Festival 13, 14 en 15 juli
Lees ook:Vanavond salsaband Contrabanda in Maastricht!
Lees ook:Caribbean carnaval in Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.