Uitgaanstips: Weekend!

Dansen!Het is weer weekend, dus hier volgen een aantal uitgaantips van deze week.

Vrijdag
Mocht je vanavond niks te doen hebben en wil je graag uit? Als je in Leiden woont kun je kiezen tussen een Noche Cubano van Salsiando met lekkere Cubaanse salsa of een Caribbean Night in LVC met veel reggae en swingende Caribische muziek. Kun je niet kiezen? De Noche Cubano vindt ook op zaterdag plaats!  Dan is er in Haarlem een 100% Salsa Party in het Kokonoches Café. In Rotterdam houdt de Mi en Yu Club een Salsa House Party en in Roosendaal kun je salsa dansen op het Bailamos Salsa feest in Chica Dans- en Partycentrum

Zaterdag
Zaterdag is er in Amsterdam een Salsa Pasión Beach Party  bij Blijburg aan Zee met een live optreden van Sabroso en muziek van DJ's  Boonaparte & Eetu. Met gratis entree, dat is wel fijn voor zo'n dure stad als Amsterdam!

Heb je genoeg van al die salsa? Dan kun je in de hoofdstad ook terecht bij Star Palace, een waar bubblin'feest met niemand minder dan DJ Moortje. Ook voor hindipop liefhebbers een aanrader, want het is een HindiExperience. Verder kun je genieten van DJ Prako, Dyna en nog veel meer chutney en bubblin' sounds!

In Arnhem kun je naar een reggae concert van de band King Shiloh Soundsystem in poppodium Willemeen voor 5 euro. In Den Haag heeft Caribbean Club Mundial een Latin & Salsa Clubavond met DJ Bjorn en DJ Panchito. In Eindhoven is er een salsadansavond met DJ Herb in Palacio de La Rosa (gratis entree).

Zondag
Uit ervaring weet ik dat de feesten in Winkel van Sinkel te Utrecht zijn altijd een succes zijn! Ook deze zondag is er weer een Union Salsa Party in Winkel van Sinkel vanaf 18:00 uur met DJ Alex voor 5 euro entree. In Eindhoven is er in Effenaar een muziekact genaamd Viva La Bestia met live muziek uit Spanje en Latijns-Amerika. Het is een soort roadmovie waarin jij de een rol speelt. Een beetje experimenteel, maar wel heel leuk!  Entree voor dit latin-experiment kost 8 euro. Meer zin om te chillen? Dan kun je je zondag ook afsluiten met het SalSalon van Amanné in Nijmegen. Hier kun je genieten van lekkere kuminda kriyoyo (Antilliaans eten + hapjes) en op je gemak dansen vanaf 16:00 uur. Dushiiii!

Lees ook:Vrolijk Pasen voor alle reggaetonfans
Lees ook:Vallenato-Salsaparty voor een goed doel
Lees ook:X-mas parties in tha’ house!
Lees ook:Na carnaval is het tijd voor nog een feestje!
Lees ook:Caribbean carnaval in Brabant

2 reacties op “Uitgaanstips: Weekend!

  1. marion

    Hai V , waar haal jij je agenda punten voor Brabant vandaan ?

    gr M

      /   Beantwoorden  / 
  2. Admin Vanes

    Hoi Marion,
    Deze agandapunten heb uit de Pleasure gehaald.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.